Λεύκανση Δοντιών

Φοβάστε να γελάσετε; Απαλλαγείτε από αυτό το φόβο και πείτε αντίο στα κίτρινα δόντια!

Όπως όλοι γνωρίζετε, τα λευκά δόντια είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για όμορφο χαμόγελο. μπορεί να πάτε επομένως στο γυμναστήριο, να έχετε όμορφο σώμα, να διαλέγετε τα κατάλληλα ρούχα και υποδήματα, παρόλα αυτά αγνοείτε εντελώς ότι όλη αυτή η εμφάνιση χρειάζεται ένα κατάλευκο χαμόγελο! Για αυτό το λόγο φτιάξαμε έναν αναλυτικό οδηγό πάνω στη λεύκανση δοντιών.

Λεύκανση δοντιών με συμβατικές – παραδοσιακές μεθόδους

Για όσου θέλετε να έχετε μία μικρή βελτίωση στη λεύκανση των δοντιών σας, σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε τις παραδοσιακές οδοντόπαστες. Κάποιες από τις καλύτερες οδοντόπαστες και οδοντόβουρτσες είναι η Colgate, aim κλπ, και μπορείτε να τα βρείτε στο οποιοδήποτε supermarket ή ψιλικατζίδικο της γειτονιάς σας.

Μηχανήματα ή Kit καθαρισμού δοντιών

Εάν θέλετε να ξεφορτωθείτε μια και καλή τους ενοχλητικούς λεκέδες από τα κίτρινα δόντια σας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα διάφορα μηχανήματα ή kit καθαρισμού δοντιών. Αυτά τα μηχανήματα είναι εξαιρετικά φθηνά και με ελάχιστο κόπο μπορείτε να αποκτήσετε κατάλευκα δόντια. Ας δούμε πως δουλεύουν τα μηχανήματα καθαρισμού δοντιών λοιπόν…

Δείτε ένα παράδειγμα από τη χρήση αυτής της μεθόδου
 

teeth

Τα συγκεκριμένα μηχανήματα περιέχουν ιόντα αργύρου, τα οποία ενεργοποιούνται, μόλις έρθουν σε επαφή με μπλε LED φως. Αυτά τα ιόντα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώνουν τα λευκαντικά στοιχεία των δοντιών μας και ενεργούν γρηγορότερα και βαθύτερα μέσα στο δόντι. Έτσι τα δόντια σας γίνονται πιο λευκά και καθαρίζονται από τους ενοχλητικούς λεκέδες του τσιγάρου, των αναψυκτικών (όπως η coca cola), του τσαγιού κλπ.

Ακόμη και με την πρώτη χρήση τους τα συγκεκριμένα kit καθαρισμού βελτιώνουν αισθητά το χαμόγελο σας και τα δόντια σας γίνονται αισθητά πιο λευκά. Ας δούμε τώρα κάποια από τα καλύτερα συστήματα καθαρισμού δοντιών. Έχω περάσει στο συγκεκριμένο άρθρο κάποια προϊόντα λεύκανσης δοντιών, με προσωπική σειρά προτίμησης.

Το πρώτο που θα ήθελα να σας παρουσιάσω είναι το σύστημα που χρησιμοποίησε η Έλενα Δημητράκη

Κάντε κλικ εδώ για διαβάσετε το άρθρο της Έλενας Δημητράκη


 

Προσωπικά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη μέθοδος που ακολούθησε είναι αρκετά αποτελεσματική και θα δείτε σύντομα αρκετά καλά αποτελέσματα στην υγιεινή των δοντιών σας. Διαβάστε επομένως το άρθρο της για περισσότερες πληροφορίες, ειδάλλως συνεχίστε να διαβάσετε και τα υπόλοιπα συστήματα καθαρισμού δοντιών.

Το δεύτερο προϊόν – μέθοδος είναι κάτι αντίστοιχο με το παραπάνω. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το σύστημα καθαρισμού.

Black Tiger Marketing Limited
Η τελευταία πρόταση είναι αυτή της mint cosmetics και είναι εξαιρετικά τρομερό προϊόν. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι προσφέρουν 28 ημέρες εγγύησης επιστροφής χρημάτων αν δεν δείτε αποτελέσματα από τις πρώτες μέρες.

Mint Cosmetics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>